De handreiking
Alles over Reiki

De HandReiking

Wat is Reiki

Reikibehandelingen

Meditatie

Reiki symbolen

Reiki Tips

Edelstenen

Welke edelsteen heb jij?
Reiki behandeltipsReiki zelfbehandelingReiki stoelbehandelingReiki volledige lichaamsbehandelingBijverschijnselen Reiki inwijdingHandpositie's bij kwalenIndex A tot HIndex I tot PIndex Q tot Z
Reikibehandelingen


 

Een behandeling bij De HandReiking

Een Reiki behandeling

Met een Reiki behandeling vul ik door handoplegging de universele energiestroom in je lichaam weer aan, en breng daardoor jouw eigen lichaamsenergie en chakra's weer in balans. Je kunt een Reikibehandeling ook gewoon krijgen om lekker te ontspannen. Je zult jezelf lichamelijk en mentaal weer energiek gaan voelen. Met Reiki kunnen pijntjes en kwaaltjes spontaan, of na verloop van tijd verdwijnen. Reiki helpt ook de genezing na een operatie, botbreuk, kneuzing of verwonding te versnellen, en vermindert de bijwerkingen van narcose en medicijnen waardoor het lichaam en geest zich beter herstellen. De Universele Energie die ik via mijn handen mag doorgeven, vind zelf de plaatsen in het lichaam waar aanvulling het meeste nodig zal zijn. Je kunt dus nooit een overdosis krijgen.

De Reikibehandeling kan aangevuld worden met een Bach Remedie.

De duur van een volledige Reiki behandeling bedraagt ongeveer 1 tot 1,5 uur, een stoelbehandeling een half uur. Tijdens de Reikibehandling lig je op een behandeltafel, of zit je op een stoel, met je kleding aan. Het enige wat je uit moet doen is je jas en schoenen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan de behandeling in stilte worden gegeven of met rustgevende muziek.

 

Reiki voor huisdieren

 

Ook huisdieren kunnen Reikibehandelingen ontvangen. Jouw huisdier, hond, kat, paard of hamster, groot of klein, kan tijdelijk behoefte hebben een een stukje ondersteuning door middel van Reiki. Bijvoorbeeld bij angst en agressie of verandering van situatie. Uit ervaring weet ik dat huisdieren hier heel goed op reageren. Deze Reiki behandelingen kunnen aan huis worden gegeven. Jouw huisdier vind het fijn in zijn eigen omgeving behandeld te worden. Je kunt ook bij mij thuis komen voor de behandeling. 

 

 

De beloning

De beloning voor een behandeling komt bij mij pas kijken na de eerste gratis stoelbehandeling die je van mij krijgt. Ik wil graag dat je eerst kennis maakt met de Universele Energie. Hoe het voelt en de uitwerking ervan. Voor mij is het belangrijk mijn medemens en de dieren te kunnen helpen.

 

De beloning voor mij, is alleen voor de tijd die ik aan een behandeling besteed. Tenslotte vraagt een bakker ook een beloning voor zijn brood. Hij heeft er tijd en energie ingestoken. Maar het belangrijkste van alles is dat Reiki voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een prijs die eraan hangt kan mensen al snel afschrikken, ook al zouden ze Reiki heel hard kunnen gebruiken. Ik vind dat Reiki voor iedereen is, maar dat er iets tegenover moet staan, als blijk van waardering van de Universele Energie. Iets wat gratis is wordt vaak niet op waarde gerespecteerd. Kijk alleen al naar wat een mens met zijn eigen lichaam doet, want eigenlijk wordt dat maar al te vaak verwaarloosd en als vanzelfsprekend beschouwd dat je een lichaam hebt.

 

De behandeling vind normaliter (uitgezonderd bij huisdieren) bij mij thuis plaats. Hier heb ik een ruimte daarvoor ingericht, met een speciaal in hoogte verstelbare behandelbed. Maar het is ook mogelijk om bij u thuis behandeld te worden, als het niet anders kan. Dit geldt niet voor de eerste gratis stoelbehandeling. Wel vraag ik dan een reiskostenvergoeding van 0,22 eurocent per kilometer als de afstand meer dan 10 kilometer is. Tenslotte moet ik ook de benzine betalen. Alleen voor de heenweg vraag ik een vergoeding. Dit met een maximum van 25 km, omdat anders de reistijd langer duurt dan de behandeling. Dit is dus alleen in geval van een betalende behandeling.

 

Bezoekers sinds 21 februari 2004

 

 

 

 

 

De HandReikingWat is ReikiReikibehandelingenMeditatieReiki symbolenReiki TipsEdelstenenWelke edelsteen heb jij?